MTG Danmark har de mest attraktive seere

MTG Danmark har de mest attraktive seere 2018-01-02T12:22:15+00:00

MTG (Modern Times Group) er en international underholdnings- og broadcasting-virksomhed med aktiviteter, der spænder over fire kontinenter og produkter inden for gratis-tv, betalings-tv, radio og indholdsproduktion. Tilsammen rummer de alle unikke muligheder for nå bredt ud til forbrugerne. MTG er en virksomhed i vækst, og vi er børsnoteret på Nasdaq OMX i Stockholm.

MTG Danmark tilbyder ni populære kanaler (TV3, TV3+, TV3 PULS, TV3 MAX, TV3 Sport, MTV, VH1, Comedy Central og Nickelodeon). Endvidere tæller MTG den eftertragtede streamingtjeneste Viaplay og tv-distributøren Viasat.

Undersøgelser og analyser fra Gallup viser, at MTG Danmark har de mest attraktive seere, fordi det er dem, der på samme tid har størst købelyst og købekraft. Dermed har vi afdækket, at MTG har den mest attraktive seer-kombination – det vil sige højt rådighedsbeløb kombineret med stort forbrug på FMCG/SMCG.

Derudover ved vi fra Gallups undersøgelser, at MTG har flest seere i den kommercielles målgruppe på 21-50 år, og endelig viser analyserne, at MTG har seerne med den gennemsnitslige højeste husstandsindkomst.

Det er alt sammen virkelig gode grunde til, at det er værd at kigge vores vej i forholde til, hvordan I skal bruges jeres marketing-budget. Hvis du vil høre mere om jeres muligheder med MTG, så kontakt os i dag.