2017-01-20T08:43:11+00:00

Velkommen til MTG.
Børnefamiliernes platform.

MTG er stationsgruppen, der har den største andel af husstande med børn. Denne position er blevet styrket de seneste år og er selvfølgelig interessant for alle annoncører, som ønsker at nå den kommercielt interessante målgruppe så effektivt som muligt.

Ønsker du at styrke din træfsikkerhed i målgruppen endnu mere, giver vi dig nu også mulighed for at købe ind specifikt i målgruppen P21-50 med børn. Hvis du er interesseret i at høre mere om dette, så tag endelig fat i din kontakt hos MTG.

En målgruppe med købekraft.
Der er især to forhold, der gør børnefamilierne eftertragtede som målgruppe. For det første befinder folk med børn sig i den fase af livet, hvor indtjeningspotentialet generelt er størst. Det giver dem en købekraft, der gør dem særdeles attråværdige for dig som annoncør.

Og købelyst.
Heldigvis sidder børnefamilierne ikke bare på pengene. Forbruget vidner om en købelyst, der er svær at sidde overhørig, hvis du har ambitioner med dit mediebudget. Faktisk har husstande med børn et markant merforbrug på en række af de brancher med størst spend i markedet.

Vi glæder os til at se dine kampagner på vores kanaler. Det gør børnefamilierne også.

 

ANDERS C. MITTAG JAKOB FRIMANN SØRENSEN CARSTEN ELLEMO
Business Director
Sales & Trading
Tlf.: 77 30 55 00
AndeMitt@mtgtv.dk
Business Director
Sales Development / New Bizz
Tlf.: 77 30 55 00
jakob.sorensen@mtgtv.dk
Business Director
Digital Sales
Tlf.: 77 30 55 00
carsten.ellemo@mtg.dk